Postani član

Popunite obrazac koji ćete dobiti na licu mesta, uplatite članarinu i opredelite se na koji način želite da vam se dostavi članska kartica sa markicom za tekuću godinu. Možete i nekog ovlastiti da vas učlani.

On-line
Preuzmete obrazac Evidenticioni list člana sa naše internet stranice i popunite ga. Kad uplatite članarinu i prateće troškove uplatnicom (sve u jednoj uplatnici) u banci, pošti ili putem e-bankinga, kopiju ili fotokopiju uplatnice i Evidencioni list člana pošaljete na e-mail: visokogorci.valjevo@gmail.com U mejlu se izjasnite na koji način želite da preuzmete člansku karticu s markicom za plaćenu članarinu za tekuću godinu.

Produžetak članstva
Članovi Kluba koji produžavaju članarinu, mogu u Klubu uplatiti i preuzeti markicu za tekuću godinu, ili mejlom poslati kopiju uplatnice i izjasniti se o načinu preuzimanja markice, na adresu: visokogorci.valjevo@gmail.com. Ako se opredele da im se markica pošalje poštom, treba da dostave osnovne podatke za koga su uplatili članarinu i broj telefona za kontakt.

Kako učlaniti drugu osobu
Jedna osoba može da učlani, odnosno uplati članarinu za tekuću godinu za najviše petoro ljudi. U tom slučaju, potrebno je dostaviti popunjene evidencione listove za svakog novog člana i kontakt telefone. Moguća je dostava članskih kartica na jednu adresu.

Po prijemu potvrde ili izvoda iz banke, i mejla sa svim potrebnim podacima, Klub će poslati povratni odgovor u kom će potvrditi prijem Evidencionog lista (pristupnice), vašu uplatu i obavestiće vas kada ćete dobiti člansku legitimaciju (člansku karticu).

Izrada članske kartice traje oko 10-15 dana. Za to vreme, sa potvrdom (priznanicom ili potvrdnim odgovorom od Kluba) o plaćenoj članarini možete učestvovati na planinarskim akcijama Kluba. Potvrda važi 30 dana. Posle tog roka ne možete učestvovati na planinarskim akcijama bez članske legitimacije (članske kartice) i markice.

:

Učlanjenjem u SPU “VISOKOGORCI” istovremeno postajete član Planinarskog saveza Srbije i stičete sledeće beneficije koje to članstvo nosi:

  • pravo učestvovanja na svim akcijama i manifestacijama koje organizuje bilo koji klub ili društvo, član PSS-a, ili sam Savez,
  • povlašćene cene za grupna putovanja, povoljniji boravak u planinarskim objektima,
  • članarina takođe pokriva i troškove osnovnog osiguranja na domaćim i inostranim akcijama,
  • uz doplatu, ostvaruje se pravo na dopunsko osiguranje za koje je potrebno popuniti obrazac (i osnovno i dopunsko osiguranje ugovorio je i obezbedio Planinarski savez Srbije),
  • pravo na osnovne obuke i stručna usavršavanja u oblasti planinarstva i orijentiringa,
  • pravo na iznajmljivanje i korišćenje planinarske opreme Kluba, u skladu sa Pravilnikom o korišćenju opreme SPU “VISOKOGORCI”
  • ostvarivanje prava popusta prilikom kupovine planinarske odeće, obuće i ostale planinarske opreme kod kompanija sa kojima su Planinarski savez Srbije postigli sporazum o saradnji i povoljnosti kupovine,
  • ostvarivanje svih prava i ispunjavanje obaveza proisteklih iz Statuta SPU “VISOKOGORCI” i PSS.

Na kraju,dobro došli nam. Vidimo se na Visokim gorama !!! Vaš SPU “VISOKOGORCI” Valjevo

Evidencioni list clana mozete preuzeti gore.